Preporod Ženske

Alkemijski prehod v polno moč in aktivacija starodavne ženske moči
9-mesečno alkemijsko potovanje z mojco vellacher & tejo wood

Draga ženska, to potovanje je namenjeno tebi …

izjemen 9-mesečni pprogram mentorstva svete ženske energije in aktivacije poslanstva, ki ga vodiva mojca vellacher in teja wood. Skozi celoten program pa se bodo pojavljale tudi gostje presenečenja – izjemne strokovnjakinje iz izbranih področij!

Ob prijavi prejmete dostop do:

 • 9 mesečno popotovanje, ki je razdeljeno na 40 tematskih delavnic (posnetki, meditacije)
 • 40 online srečaj v živo z Mojco in Tejo
 • več kot 20 meditacij dela z žensko energijo
 • dostop do zaprte online skupine in skupnosti, s 24/7 podporo
 • neomejen dostop do posnetkov, meditacij in svetih aktivacij tudi po koncu programa

Prispevek za 10- mesečni program: 2222 eur (možno plačilo na 15 x 155 eur, 10% popust pri enkratnem plačilu)

O izjemnem programu ALKEMIJSKEGA PREPORODA ŽENSKE


Naša pot na zemljo traja 9 mesecev oz 40 tednov. Od oploditve do zarodka in kasneje do rojstva našega fizičnega telesa poteka natanko 40 tednov, toliko bo trajala tudi online delavnica  Ponovno rojstvo.

Delavnica Ponovno rojstvo vam bo omogočilo roditi sebe v novi podobi, ne fizični temveč novi osebi, takšni kot si želite biti nekje v globoki podzavesti, osebi, ki si jo je davno tega izbrala vaša duša. 

Duša si je izabrala svojo pot, svoje izkušnje, svojo pesem. Vendar pa zaradi zunanjih vplivov tega nismo mogle realizirat.

Tokrat vam je na voljo enkratna priložnost, da postanete točno taka oseba kot si želite globoko v sebi. Popeljane boste skozi vsa obdobja razvoja, vključno z prenatalno fazo in prejšnja življenja. Spustile boste blokade in omejitve, ki vam preprečujejo biti to, kar resnično ste. Naučile se boste spustiti bremena. In vstopiti v svojo resnično moč!


To notranje delo, ki ga bomo naredile skupaj, ga ni moč najti nikjer, ker je vedno popolnoma intuitivno vodeno in prilagojeno vsaki skupini in vsaki posameznici.

Voditeljici vas bova popeljali na izjemno potovanje v vaše globine, ve pa boste prihajale v stik s seboj, svojo resnično energijo, svojimi strastmi, željami, hrepenenje in kar je najpomembneje, s svojim resničnim poslanstvom.encourage creativity in entrepreneurs of all kinds.

Potovanje k vaši notranji svetosti

možno plačilo v enkratnem plačilu ali 15 x 155 eur

Potovale bomo po najbolj skritih kotičkih vašega bitja in veliko pozornost bomo dale našim maternicam, saj prav tuka je sahranjena naša izvorna svetloba. Svetloba pa lahko zažari le, ko počistimo vse poti za njen nemoten razcvet na vseh življenjskih področjih! 


Živimo v času, ko se božanska ženska energija prebuja na vseh ravneh in nivojih.

Ženske smo utelešenje te neverjetne Shakti sile, ki rojeva vse. Pa vendar, dokler ne izstopimo iz svoje sence in si dovolimo zasijati, toliko časa bo svet v neravnovesju. Ženske smo ključne pri zdravljenju našega sveta in povrnitvi ravnovesa našemu svetu. Ko bomo me stale v svoji polni moči, sijale svojo svetlobo in delile jasno svojo modrost in darove, takrat se bo svet zavrtel v drugo smer.

Božanska mati nas kliče, da se prebudimo. Da stopimo na svojo pot. Da pokažemo drugim pot. Da zasijemo. Da si dovolimo biti vse, kar resnično smo.


Ta 10-mesečni program je neverjetno potovanje v globine ženske svete energije in polno aktivacija vaše moči. Po tem programu boste sprememenje. Prebujene. Aktivirane. Življenje bo začelo teči v popolnoma novo smer. Prerojene boste. In prerodilo se bo vse v vašem življenju! 

Delavnica bo razdeljena na 9 delov po 4 tedne, tako kakor poteka nosečnost. V vsakem sklopu se bomo srečale s posebno tematiko, potem pa bomo delale na vsaki tematiki na več-nivojski ravni (ravni tega življenja, prednikov, otroštva, trenutnih življenjskih situacij ter preteklih življenj). 


Delavnica bo razdeljena na 9 delov po 4 tedne, tako kakor poteka nosečnost. V vsakem sklopu se bomo srečale s posebno tematiko, potem pa bomo delale na vsaki tematiki na več-nivojski ravni (ravni tega življenja, prednikov, otroštva, trenutnih življenjskih situacij ter preteklih življenj). 

1. del

Spoznavanje in čiščenje telesa

Ta del je namenjen čiščenju fizičnega, čustvenega, mentalnega in astralnega telesa. Potovali bomo skozi različne nivoje svojega energijskega polja in pričeli z vsakodnevno prakso meditacij in vaj.

Naučile se bomo čutiti različne nivoje, ločevati ego in našo resnico. Začele se bomo povezovati z našo intuicijo, bolj smo povezani z intuicijo, več je teh “dovwnlovdov” univerzuma (odgovorov intuicije). Ti odgovori so kot nekakšna božanska sporočila, ki nam šepetajo, kaj je naše resnično poslanstvo.

Spoznale se bomo tudi z mitom boginje Perzefone in njeno ugrabitvijo v podzemlje. Spoznale bomo, kjer v življenju se je to zgodilo nam, kje smo predale moč in kako pričeti proces vračanja naše moči.

 • 3 ženski energijski centri: Epifiza, srce in maternica
 • Čiščenje čustvenih in fizičnih blokad okoli teh centrov
 • S svetlobo in dihanjem prebudite center maternice
2. del

Povratek v tempelj telesa – Strah – Dovoliti si biti tukaj in sedaj

V drugem delu se bomo vrnile v prenatalno obdobje in v občutke, ki smo jih doživljale v materinem trebuhu in vse do našega prvega leta starosti. Pogledale bomo v naše fizične občutke, koliko si jih dovolimo ali znamo izražati.

Poglobile se bomo v občutek varnosti, motorične funkcije, fizično zdravje, družinsko okolje in v naše nižje kolektivno zavedanje okolice. V vsakem delu bomo preverile tudi stanje določenih organov in naredile zdravljenje. 4 tedne bomo razdelile tudi v 4 lunarne faze in vodile koledarček oz dnevnik.

Ponovno bomo delale prakso vrtnice Marije Magdalene, kjer bomo šle še globje v zdravljenje. Občutile boste izjemne energijske premike in preboje. Vaša moč se bo resnično začela prebujati, kar bo ustvarilo premike tudi na vaši vsakodnevni ravni.

PRIZEMLJJEVANJE IN POVEZAVA MATERNICE Z ZEMLJO

 • Prejemanje energije Zemlje prek maternice
 • Ustvarite globok občutek varnosti in obilja v svojem telesu
 • Dnevni obredi za ozemljitev in utelešenje božanske ženske energije skozi maternico
 • Vključite prakse svete maternice v vsakdanje življenje
3.del

Plavanje v toku dualnosti – Krivda – Dovoliti si čutiti

V tretjem delu se bomo posvetile obdobju od našega 6 meseca starosti pa vse do drugega leta V tem delu si bomo pogledale emocionalne občutke. Kaj čutim ko me zebe? Kaj čutim ko me je strah? Kaj čutim ko se pogledam?

V prvem delu  bomo spoznale kako telo čutimo, v drugem delu kako to zaznavamo emocionalno. Kako zaznamo sebe in svoje čustvene potrebe, kako smo zadovoljenje in kako se znamo zadovoljiti same. V tem delu bomo spoznale kaj nam primanjkuje oz česa imamo preveč, kajti prav tukaj imamo naš magnet za ustvarjanje, kreacijo,rojstvo, partnerstva ..

V tem modulu se bomo spoznale z boginjo Demetro, ki je mati Perzefone. Poglobile se bomo v mit o Demeter in Perzefoni (materi in hčerki), ter spoznale kako nas ta mit nezavedno vodi po poti življenja. Preko odnosa z našo mamo smo se naučile odnosa do sebe. Njene občutke smo ponotranjile in dokler se teh zgodb ne zavemo, bomo živele kot ujetnice mita Demeter in Perzefone. To je zelo močen proces osvobajanja od starih energij in vstopa v resnično avtentičnost.

V praksi Vrtnice Marije Magdalene bomo delale z vrtnico srca, odpuščanja sebi in drugim, razreševanja nezdravih vezi in vstopa v svojo resnično svetlobo in moč. 

zdravljenje ženskih ran in prednikov

 • Prejemanje energije Zemlje prek maternice
 • Ustvarite globok občutek varnosti in obilja v svojem telesu
 • Dnevni obredi za ozemljitev in utelešenje božanske ženske energije skozi maternico
 • Vključite prakse svete maternice v vsakdanje življenje
4. del

Prižgimo plamen moči – Sram – Dovoliti si stopiti naprej

Četrti del je namenjen našemu obdobju od 18 meseca do 4 leta. Kaj se nam je takrat dogajalo na nivoju osebne moči?  Tukaj je doma naš Ego. 

Ego namreč ustvarja ločenost, posledice ločenosti pa so trpljenje, nevednost, iluzije, jeza, sovražnost, nemir, stremljenje po moči, pohlep, prestiž, nezadovoljstvo in številne druge oblike negativnih stanj.  Zaradi ega se nam zgodi, da trpimo ujeti v lastnem navideznem življenju. Živimo za včeraj (obremenjujemo se s tem, kaj in kako smo storili), živimo za jutri (skrbi nas, kako bo) in se ne zavedamo svojega resničnega bistva.

V bistvu pa ne si ne upamo izraziti svoje primarne resnice.

Spoznale se bomo z boginjo Afrodito, ki simbolizira tako notranjo kot zunanjo lepoto. Brezpogojno komunicira sebe in svojo resnico. Je utelešenje ženske moči, kreativnosti, lepote, ustvarjalnosti. Z njeno močjo bomo spoznale, da ni potrebno biti ujetnice katerih koli okoliščin v življenju. Odnosi. Službe. Prijateljstva. In tako naprej. Čas je, da presežemo vse karmično in vstopimo v svojo luč. Zasvetimo kot Afrodita.

Praksa Vrtnice Marije Magdalene nas bo popeljala v naša pretekla življenja. Tam se bomo srečale s predajo moči, lepote in naše svetlobe. Pozdravile bomo travme in se vrnile v tukaj in sedaj prerojene. Utelesile bomo svojo notranjo Afrodito.

aktivacija ženske ustvarjalne moči

 • Povežite se s svojo maternico kot orodjem za ustvarjanje in manifestacijo
 • Spoznajte ženske vidike manifestacije
 • Energetska praksa za priklic ljudi in virov, ki jih potrebujete 
5. del

Iskanje ravnovesja v ljubezni – Žalost – Dovoliti si ljubiti sebe in posledično vse okoli vas

Peti modul je namenjen razvojnemu obdobju od 4 do 7 leta starosti. V tem obdobju je važno koliko ljubezni smo dobili in koliko ljubezni smo lahko pokazali navzven. To obdobje je pomembno za sprejemanje in ljubezen do sebe.

Četrta čakra je čakra čiste ljubezni, ki pa jo moramo pravilno doumeti. To je čista brezpogojna ljubezen do vsega, brez obsojanja in zamer. Ljubezen, ki je ne moremo občutiti , če nismo opravili naloge in počistili prvih treh čaker. Prva čakra nam pokaže ljubezen, ki smo jo dobili že v maternici in zgodnjih letih našega življenja znotraj družine. Druga čakra  nas je naučila ljubezni v odnosih med prijatelji in širšim svetom.Tretja čakra nas je pokazala ljubezen do nas samih, kako se sprejemamo in kaj si dajemo. Četrta čakra, čakra brezpogojne ljubezni pa lahko zasije ko dovolimo našemu notranjemu otroku, da  ga skozi prve tri čakre pozdravimo. Kajti le z preporodom ranjenega otroka v božanskega  lahko vstopimo v brezpogojno ljubezen, kjer ne čutimo več zamer do zunanjega in notranjega sveta.

Tu se bomo spoznale z boginjo Hestio in boginjo Hero. Hestia je boginja duhovnosti in doma, Hera pa je Zevsova žena in predstavlja partnerstvo. Ta dva aspekta sta v našem življenju izjemno pomembna. Veliko naših nerazrešenih zamer in bolečin se manifestira v našem partnerstvu. Zaradi blokad v partnerstvu se tako naša duhovna esenca ne more izraziti. Tu bomo spremenile našo energijsko naravnavo, in aktivirale prave energije. Gre tudi za energijo vstopa v odraslost in prevzamanje odgovornosti zase.

notranjih energij. 

SPROSTITE ČUSTVENE RANE IZ MATERNICE

 • Spoznajte, kako maternica shranjuje boleča in podzavestna čustva ter energije
 • Energetska praksa za varno in obvladljivo sproščanje shranjenih čustev in preteklih travm
 • Doživite ljubezen, varnost in čustveno povezanost v maternici
6. del

Vibracija v izražanju – Laž – Dovoliti si spregovorit

Sedaj se selimo v obdobje od 7 do 14 leta naše starosti. Koliko nam je bilo dovoljeno govoriti in koliko smo bile slišane. Ta predel je izjemnega pomena za izražanje svoje resnice, kakor tudi, da slišimo resnico. Tukaj se bomo ustavile pri izražanju samih sebe in svojih kreacij.

Fokus bomo dale na komunikacijo, kreativnost in resonanco izražanja. To je subtilen  predel našega energetskega sistema, je očiščevalec naših fizičnih vibracij, ki so nujne za vstopanje v višje nivoje zavesti.

Leži med srcem in glavo, med energijami ljubezni in uma, za uravnoteženo delovanje sta potrebni obe energiji.Je sedež našega izražanja, naloga pa je ubesedit naše potrebe, želje in čustva, za to je tesno povezana z drugo čakro.

Tu se bomo spoznale z boginjo Ateno. Atena je utelešenje moči, resnice, pravičnosti. Tudi same se moramo naučiti utelešati te energije, biti jasne v svoji komunikaciji in prodorne v svojih dejanjih. Veliko žensk je namreč ujetnic občutka nemoči in majhnosti, in prav s pomočjo boginje Atene bomo to presegale.

Praksa Vrtnice Marije Magdalene nas bo popeljala v prostor našega dušne vrtnice, kjer bomo začutile svojo najglobjo resnico. Naša najglobja resnica najde pot v ta svet dualnosti skozi naš notranjo moč, stabilnost in jasnost. Tukaj bomo povezovali nežnejše aspekte ženske energije z njeno močjo.

vaši sveti prostor in meje

 • Spoznajte, kako vaša osebna energija deluje v odnosih
 • Utrjevanje jasnih, močnih, fizičnih, energetskih in čustvenih meja iz maternice
 • Odstranite invazivno energijo iz odnosov, v katerih je prišlo do zlorabe
 • Počistite soodvisne spolne in čustvene energijske vzorce
7. del

Videti svojo pot do izhoda  –  Iluzije – Dovoliti si videti svojo pot

V tem predelu so sta doma naša intuicija in domišljija. Pri čistem delovanju in zaznavanju imamo dobro psihično zaznavo in jasno videnje.Če paa smo zataknjene v navezave nikakor ne vidimo svoje prave poti, oziroma tudi če jo vidimo se ne premaknemo dalje.

Lahko pa živimo v svetu iluzij in sanj in nikoli ne zaživimo svoje resnice. Biti zavesten in videti resnico je sposobnost spustiti staro in sprejeti novo v zavedanju da se vse stvari končajo in vse začnejo v pravem času. Po navadi je to dejstvo težko sprejeti, ker ljudje težimo k stabilnosti. Za to  biti zaveden pomeni živeti v tem trenutku in zdaj v zavedanju da niti ena situacija ali človek nista jutri več takšna kot danes.

Na tem srečanju se bomo povezale z energijo boginje Gaje. Gaja simbolizira našo mati in prav vsi smo poklicani v ta svet s posebnim namenom. Tu smo, da smo del njenega kraljestva, da služimo s svojimi duhovnimi darovi in svojo svetlobo. Gaja je zaščitnica svojih otrok in tako se bomo v tem srečanju vrnili k njenim zdravilnim energijam. 

Ko se ludje odrežemo od svojega poslanstva, postanemo ujetniki sistema oz matrice. Ogromno izjemno svetlih duš, ki so bile poklicane na ta svet s posebnim duhovnim namenom, so postale ujetnice 3D matrice. Svoja življenja živijo odrezane od sebe in svojega resničnega poslanstva. Čas je, da se to spremeni. Izstopile bomo iz iluzij in prejele zdravljenjS pomočjo prakse Vrtnice Marije Magdalene pa bomo aktivirale svojo višjo pot, očistile karmične zgodbe in se odprle vsemu novemu in čudovitemu! Čas je, da verjamemo, da tudi nam pripadajo čudovite stvari!

8. del

Zavedanje, samospoznavanje, modrost, zavest, duhovna povezanost

Ženske imamo velikokrat neravnovesje energij. Včasih imamo preveč ženske neuravnovešene energije, včasih uporabljamo moški ščit in smo odrezane od ženske esence. Takrat ne delujemo iz svoje energijske celovitosti in tako naše življenje ne odraža naše resnične esence. Pojavijo se blokade, postanemo ujetnice različnih situacij.V tem modulu bomo spoznale delovanje moške energije znotraj ženske in kako uravnovesiti to energijo.  Takrat se naše življenje lahko dramatično spremeni na bolje! 

V praksi Vrtnice Marije Magdalene se bomo posvetile zdravljenju povezave med notranjo moško in žensko energijo. Očistile bomo preteklost in odprle vrata novim čudovitim priložnostim! 

delo in zdravljenje z manifestacijsko svetlobo in namero

 V maternico na fizični in energetski ravni vnesemo močne in natančne frekvence manifestacijske svetlobe. Izvajati zdravljenje, ki ga usmerja jasna namera. Prebudujali bomo žensko sonce maternice.

Zavestno bomo prebudili  izjemno močno žensko svetlobo  Maternice ali svoje žensko Sonce, da bo ta svetloba lahko začela sijati skozi vas ter v vaše življenje prinesla bolj razširjeno in utemeljeno prisotnost in manifestiranje lastne usode.

9. del

Zvezdna čakra – povezava z višjim jazom, mojstri, kozmično mternico, žarki,božansko maternico

V tem delu se bomo delale  z našimi 3 največjimi portali : Maternica, Srce in Alta major.

Preko teh portalov se bomo povezale s kozmično zavestjo, kozmično frekvenco brezpogojen ljubezni in manifestacijo kozmične maternice.

To pomeni, da bomo stopile v popolni kanal in povezavo z našim DNK zapisom, z Višjim jazem, preteklimi življenji, karmo, višjo perspektivo, notranjo vizijo, intuicijo, akaškim poljem, našim osebnmi akaškim zapisom in povezavo s kolektivno zavestjo, univerzalno ali kozmično zavestjo in vsem, kar je.

V tem srečanju se bomo povezale z energijo Shive in Shakti, ter raziskale kako delovati iz notranje celovitosti. Gre za alkimijo energij, za združitev v notranjo celotost. Skozi združitev Božanske Moške (Shiva) in Božanske Ženske (Shakti) bomo aktivirale Zlat Kundalini. Zlat kundalini predstavlja našo direktno povezavo z Izvorom. 

vaša notranja modra ženska
 • Izboljšajte svojo intuicijo, da boste lažje sprejemali vsakodnevne odločitve
 • Potujte v prostor maternice in se srečajte s svojo notranjo sveto žensko
 • Dostopite do jedra svoje notranje modrosti, namena in usmeritve

Z udeležbo na program boste pridobili dostop do:

Posnetki celotnega programa

Posnetki celotnega programa vam bodo na voljo brez časovne omejitve, kar pomeni, da boste lahko vsebine vedno znova uporabljali za vašo rast

Spletna skupina

Na voljo vam bo tudi zaprta online skupina, kjer se boste lahkio družili in povezovali z ostalimi udeleženci programa

40 delavnic

40 delavnic znotraj 9 mesečnega potovanja, ki so posnete vnaprej, vključujejo teoretični del, praktični del in meditacije,

40 srečanj v živo

Poleg programa, ki bo pripravljen vnaprej se bomo tudi dobivali enkrat tedensko v živo, da skupaj osvojimo vse tematike.

Program vodiva Mojca Vellacher & Teja Wood

Mojca je avtorica projekta Alkimija ženske energije. Po izobrazbi medicinska sestra, vrsto let deluje kot energija terapevtka in intutivna svetovalka. V svojem delu pomaga posameznikom, ženskam in otrokom k večji vitalnosti in razumevanju svoje poti. V zadnjih letih se je predala delu z ženskami in maternico, kar jo je klicalo že od rane mladosti. Vodi žensko skupino Alkimija ženske energije, prireja individualne in skupinske delavnice in izvaja manualne terapije.

Teja Wood je ustanoviteljica portala Intuicija.si in mednarodne akademije Soul Calling. Prebiva v Avstraliji in preko svojih izobraževalnih tečajev povezuje posameznike iz celotnega sveta. Teja na področju duhovnosti deluje že več kot 20 let. V Sloveniji je bila prva, ki je predstavila širši slovenski javnosti področje medijstva in posmertnega življenja. Njenih programov in svetovanj se je udeležilo več tisoče ljudi, mnodi pa so tudi sami stopili na pot duhovnega delovanja in postali intuitivni svetovalci in predavatelji.

Večino Tejinih programov je na voljo preko spleta, občasno pa razpiše tudi programe, ki jih vodi v živo.